NEMOJ DA ME STAVLJAŠ U NEPRIJATNU SITUACIJU! Dragana Mirković o ljubavnom životu svoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 17:06

"NEMOJ DA ME STAVLJAŠ U NEPRIJATNU SITUACIJU!" Dragana Mirković o ljubavnom životu svoje dece

"Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!"

Pevačica Dragana Mirković jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Onaje ponosna majka dvoje dece, sina Marka i ćerke Manuele.

Njen sin Marko je već u godinama kada ima devojku, a pevačica je pričala o toj temi.

- Devojka mog sina je ćerka naših kućnih prijatelja. Kada sam to čula, rekla sam: ''Marko pa šta mi to radiš, nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!'' - rekla je Dragana u emisiju ''Ekskluzivno''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pevačica je ispričala i kako se nosi sa ljubavnim životom svoje dece.

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

- Pa to je sve mnogo slatko! Oni su dobra, pristojna deca koja poštuju i starije i mlađe od sebe. Govorim o svom sinu, ćerka još nije u toj fazi, iako ima 16 punih godina. Ipak, ona je sportski tip i nije u tom fazonu. Naravno očekuje nas i to, vrlo brzo, ako već nije. A sin je naravno imao devojke i ima devojku, i sve je to slatko i lepo. Meni je najvažnije da on poštuje svoju devojku i pravi je džentlmen. Ne bi dozvolio da povredi neku devojku ili bude na više strana - izjavila je Dragana.

A da li Dragana priželjkuje neku poznatu devojku sa domaće javne scene za snajku?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

- Moj sin je tek napunio 18, tako da su za njega na sceni sve starije. Nemoj da me stavljaš u neprijatnu situaciju - prokomentarisala je Dragana kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.