NEMAM SNAGE, ZANEMELA SAM OD TUGE! Katarina Živković van sebe od šoka: Ne mogu da se vratim normalnom životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 15:38

"NEMAM SNAGE, ZANEMELA SAM OD TUGE!" Katarina Živković van sebe od šoka: "Ne mogu da se vratim normalnom životu!"

"Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje."

Nakon tragičnih događaja u Srbiji, svi su još uvek pod snažnim utiskom loših dešavanja koja su pogodila i pevačicu Katarinu Živković koja se sada oglasila na svom Instagram profilu.

Kako je navela u svom obraćanju zanemela je od tuge, jer je u šoku tvog tragičnih događaja:

- Osam dana je prošlo od tragedije u Osnovnoj školi gde su nastradala nedužna deca i čuvar koga su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apsolutno svi voleli. Nastradali su jer je na njih pucao njihov drug iz odeljenja, jer eto, tako mu je došlo… Koji ima samo 13 godina. Dete. Deca. Ma odakle mu motiv i ideja da učini tako nešto? Kako se to desilo? Ma zašto? Kako smo došli, uopšte, do toga. Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje. I šta dalje - počela je pevačica koja je postavljala niz pitanja, a zatim se osvrnula na drugo masovno ubistvo.

- Sedam dana je prošlo od masakra u Mladenovcu. Još nastradalih i još više unesrećenih majki, očeva, porodica koje oplakuju svoje ćerke, sinove, unuke, braću i sestre, umesto da slave rođendane i uspehe oni sahranjuju svoje najmlađe i najvoljenije- napisala je Katarina koja je i dalje nema od šoka.

- Ja sam zanemela tada, a nema sam i sada i knedla mi u grlu sve vreme stoji. Još uvek nemam snage da se vratim normalnom životu, u šoku sam sve vreme, tužna sam. Jednostavno je tako i saosećam se sa svima koji u ovom momentu prolaze pakao - izjavila je Živkovićeva koja je ovom prilikom izjavila saučešće porodicama nastradilih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.