NEMAM NI DINARA, NI ZA ŽVAKE... Svi misle da srpska pevačica uživa u luksuzu, ali istina je sasvim drugačija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 17:18

"NEMAM NI DINARA, NI ZA ŽVAKE..." Svi misle da srpska pevačica uživa u luksuzu, ali istina je sasvim drugačija

Lice i naličije života javne ličnosti...

Marina Cvetiković, poznatija kao Mahrina, priznala je da njena finansijska situacija nije na zavidnom nivou, ali i koja koleginica joj je uzor u poslu.

- Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima i jedva čekam da vam pokažem ko sam zapravo ja i šta zapravo mogu.

Mahrina kaže da joj je jedan od uzora koleginica Milica Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja iza sebe ima sjajnu karijeru.

- Priželjkujem karijeru svih ovih pevačica koje jako ulažu u sebe i kojima nije problem da sve što zarade ulože u sebe kako bi njihova karijera bila veća i lepša. Jedan od primera je Milica Pavlović. Veliki rispekt za nju, jer ona jako ulaže u svoju karijeru i trudi se da uvek sve bude na nivou.

Pevačica kaže da kada uloži u karijeru sve što zaradi, ne ostaje joj ni za žvake.

- Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte.

Inače, Elena Kitić, poznata muzička zvezda i ćerka folk pevača Mileta Kitića, nedavno je optužila svoju koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrinu, da joj je obradila pesmu i spot bez dozvole, tj. da je, kako ona tvrdi, posredi "ozbiljna krađa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.