Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 15:00

"Nemam ni dinara, moraću da pozajmljujem novac": Pevačica priznala da je sve pare uložila u karijeru: "Jedva čekam da vam pokažem ko sam zapravo ja"

Mlada pevačica Marina Cvetiković poznatija kao Mahrina, priznaje da joj je uzor u poslu koleginica Milica Pavlović jer veliki deo zarađenog novca ulaže u karijeru. Kako ističe i ona se trudi da isprati sve tredove, ali sve to iziskuje dosta novca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEMAM NI DINARA, NI ZA ŽVAKE..." Svi misle da srpska pevačica uživa u luksuzu, ali istina je sasvim drugačija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Lice i naličije života javne ličnosti....Marina Cvetiković, poznatija kao Mahrina, priznala je da njena finansijska situacija nije na zavidnom nivou, ali i koja koleginica joj je uzor u poslu...- Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.