NEMA VIŠE SUZA, NI S*KSA! Dalila nakon žestokog OKRŠAJA Caru udarila ZABRANU - uskraćuje mu INTIMNE ODNOSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 22:03

"NEMA VIŠE SUZA, NI S*KSA!" Dalila nakon žestokog OKRŠAJA Caru udarila ZABRANU - uskraćuje mu INTIMNE ODNOSE!

Kako li će to podneti?

Dalila Dragojević i Filip Car imali su nov okršaj zbog teme koja nije prevaziđena, a u pitanju je njeno muvanje sa Anđelom Rankovićem.

- Ti si meni pokazala da si patološki lažov i rijaliti igrač - pričao je Car.

- Onda si i ti - odgovorila je Dalila.

- Da, ali ja sam u spoljnom svetu. Ja nikome nisam obećavao kule i gradove, ti jesi - nastavio je Filip.

- Ja nikom nisam obećavala kule i gradove, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam obećavala da ću biti sjajna i bajna - pričala je Dragojevićka.

- Govorila si da ćeš da uđeš u vezu. Pokazala si da si patološki lažov. Ali bar nešto priznaj. Da si u stanju da us*reš nekoga radi sopstvene koristi, lažljivica - nastavio je on.

- Jesam, poprimila sam od tebe. Sve što sam uradila, uradila sam jer sam poprimila od svoje najveće ljubavi, a to je Filip Car. Filip Car me je naučio da budem patološka lažljivica. Ja nisam varala - dodala je ona.

- Budi realna, kako nisi varala? - pitao je Car.

- Ti si me napravio takvom kakva jesam. Ti si me ojačao i naučio nekim stvarima! - poručila je Dalila.

- Ja ti nisam rekao da ideš da glumiš k*rvetinu, nego da vidimo kakva si - nastavio je Filip.

- Što si sa mnom onda? - pitala je ona.

Može mi se, pustim te malo da se zaj*bavaš, onda te vratim i napravim nacionalnom sprdnjom, danas si tri puta plakala - govorio je on.

- Mogu opet da plačem. Da li ti se tako hrani ego? Nećeš videti više da plačem, a nećeš ni druge stvari dobiti. Pošto misliš da neko pati od tih stvari! - odbrusila je Dragojevićka i otišla iz izolacije.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.