NEMA SREĆE SA ŽENAMA: Teodora otkrila kako će Baka Prase da reaguje posle njenog priznanja da ima dečka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 15:01

NEMA SREĆE SA ŽENAMA: Teodora otkrila kako će Baka Prase da reaguje posle njenog priznanja da ima dečka!

Suviše ozbiljna za njega...

Nakon što je Teodora Džehverović priznala da je u vezi sa Ninom Čelebićem, postavilo se pitanje kako će na to reagovati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

S obzirom na to da Baka Prase otvoreno pokazuje simpatije prema Teodori (snimili su jedan klip zajedno), ona je ipak otklonila sumnje da će Baka biti ljubomoran.

- Baka Prase i ja smo drugari, nema on šta da reaguje. Mi se šalimo i sve je to bilo zezanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dečka ni ne poznajem toliko dobro, u suštini, drugari smo i nema šta on da kaže na ovo.

Podsećamo, Teodora Džehverović je gostovala kod Bake Praseta u klipu, a nakon toga su ih mediji povezivali i da su u tajnoj vezi, ali to si bile samo glasine, koje je podgrevao sam Ilić.

Inače, Ilić u poslednje vreme ima puno problema. Prozivan je na društvenim mrežama da je imao intimne odnose sa maloletnicom, što je on u jednom od svojih klipova i priznao. Ubrzo potom, izgubio je niz sponzora.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.