NEMA SPASA! Maja prebacivala Janjušu što je ne štiti - Njegov potez govori više od reči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 08:49

NEMA SPASA! Maja prebacivala Janjušu što je ne štiti - Njegov potez govori više od reči! (VIDEO)

Kraj sve bliži.

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića, na staklenim nogama je već duži period i samo je pitanje dana kada će se totalno raspasti.

- Rekli smo malopre za stolom. Ovo je bolest - odgovorio je on.

- Lažeš, ja osećam da me voliš. Ponižavaš me. Da li možeš jednom da spustiš loptu? Idi, ostavi me, hajde idi - istakla je Maja.

- Da te pitam nešto, što plačeš sad? - čudio se Janjuš.

- Jer mi je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pravdala se Maja.

- Meni je odlično i super, a tebi je baš teško. Danas ti je baš bilo teško, danas si se šepurila kao da si izabrana za Mis sveta. Sediš sa gospođicom Elizabetom, pričali ste danas - zamerio je Janjuš.

- Šta ti misliš, meni je top što se brćkam? Nije, ali šta da radim - govorila je Marinkovićeva, koja je zamerila svom dečku što ne stoji iza nje:

- Kakva god da je Ivana, Stefan stoji iza nje! - rekla je Maja.

- Ne želim druge primere. Mi očigledno ne možemo zajedno - odgovorio je Janjuš, pa pobegao od Maje kada nije prestajala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.