NEMA NI ZA HLEB: Poznata pevačica ostala bez dinara! Rođena majka je opelješila - Proneverila sve pare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023, 13:52

NEMA NI ZA HLEB: Poznata pevačica ostala bez dinara! Rođena majka je opelješila - Proneverila sve pare!

Ovo ju je slomilo!

Poznata strana pevačica Džul Kilčer, četiri puta nominovana za nagradu "Grammy", otvorila je srce i ispričala o sve o užasnom trenutku kada je saznala da su joj sve pare nestale sa računa i da nema ni za osnovne namirnice.

Ona jeizjavila je da joj je majka Lenedra, koja je takođe bila njen menadžer, tokom njene muzičke karijere ukrala neverovatnih 100 miliona dolara.

- Nisam stvarno shvatila kakva je moja majka, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok nisam napunila 30 nešto godina. Probudila sam se i shvatila da mi je majka proneverila sve pare, preko 100 miliona dolara - rekla je u ponedeljak na "Verywell Mind Podcastu" sa Amy Morin.

Džul je do sada prodala preko 27 miliona albuma širom sveta.

- Sa 34 godine sam shvatila da dugujem tri miliona dolara, shvatila sam da mi je majka ukrala, shvatila sam da sve što sam mislila o svojoj majci nije istina, to me potpuno slomilo - istakla je.

Džul, koja danas ima 48 godina, rekla je da je njen život bio izvitoperen i zasnovan na lažima kada je odrastala.

- Moji roditelji su se razveli kada sam imala 8 godina, i otišli smo da živimo sa tatom - rekla je, pa dodala:

- Niko mi nije rekao da je to zato što moja mama nije želela da bude majka. Napustila nas je, pa je tata preuzeo odgajanje nas. Tada to nisam znala - istakla je pevačica hita "Who Will Save Your Soul" koja je u više navrata tvrdila i da je njen otac bio nasilan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.