NEMA JOJ ĆERKE! Viktorija se GUŠI U SUZAMA, otkad je SAZNALA OVO! NESTALA JE? Niko ne ZNA gde je

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 19:55

NEMA JOJ ĆERKE! Viktorija se GUŠI U SUZAMA, otkad je SAZNALA OVO! NESTALA JE? Niko ne ZNA gde je

Najužasniji rođendan ikada.

Viktorija Mitrović je danas proslavila svoj rođendan. Svi zadrugari su se okupili za stolom a slavljenica je dobila tortu. Ipak, Mitrovićevu je uskoro nešto duboko uznemirilo.

Svi ukućani su zapevali pesmu Srećan rođendan i činilo se da sve puca od veselja, a onda je Viktorija prekrila lice i počela da rida.

 - Nemoj da plačeš. Dan još nije gotov - tešili su je zadrugari.

Viktorija se slomila jer nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čestitka iz spoljašnjosti nije došla. Njoj je bilo najstrašnije što nije dobila čestitku ni od rođene ćerke.

Nikome u kući nije jasno zašto nema čestitke, pa se pitaju da li je koverta negde nestala ili je možda njena ćerka ljuta na nju.

Pogledajte rezultate

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.