NEKA LEČI PSIHIČKE PROBLEME! PLJUNULA je na PRODUKCIJU - osula paljbu po DISKVALIFIKOVANOJ Miljani

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEKA LEČI PSIHIČKE PROBLEME! PLJUNULA je na PRODUKCIJU" - osula paljbu po DISKVALIFIKOVANOJ Miljani

Surovo iskrena...

Nadežda Biljić i Toma Panić su rijaliti par, koji su dokaz da rijaliti veza može da uspe, pa su je krunisali i bebom, tačnije sinom, Longom, koji treba da dođe na ovaj svet 10. Maja.

Buduća mama je za naš portal Srbija Danas, prokomentarisala diskvalifikaciju Miljane Kulić i oštro osudila njeno ponašanje i odnos prema produkciji Pink televizije, koja joj je, kako Nadežda kaže, bolje uslove, nego one koje ima kod kuće.

@danijela.vavic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @frizer_stefan_asanin

A post shared by @ nadezda_biljic_official on Nov 10, 2019 at 4:30pm PST

- Nemam komentar na Miljanu... Sve što kažem je već rečeno... Neka je ona živa i zdrava i neka se konačno okrene tom detetu i lečenju svojih psihičkih problema - govori Nadežda, pa dodaje i da žestoko osuđuje Kulićevu, koja je, kako kaže, "pljunula" na produkciju:

Ljubim vaaaas sveee 😍😍😍😍

A post shared by @ nadezda_biljic_official on Jul 11, 2019 at 4:58pm PDT

- Pljunuti na ljude, koji su joj omogućili možda i bolje uslove, neo kod kuće je samo dokaz one čuvene: "Daj čoveku vlast, da vidiš kakav je". Neka su ona i mali Željko živi i zdravi i cela njena porodica - završava Nadežda za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.