NEDELJA ZA PAMĆENJE NA SPLAVU PORT: Večeras veliki nastup Marije Šerifović

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJA ZA PAMĆENJE NA SPLAVU PORT: Večeras veliki nastup Marije Šerifović

Vidimo se tamo!

Marija Šerifović nastupiće u sredu 29. avgusta na najpopularnijem prestoničkom splavu "Port", gde će prisutnoj publici prirediti nezaboravnu žurku koju svi sa nestrpljenjem iščekuju.

NAJBOLJI PROVOD U GRADU Milica Pavlović ,Jala Brat i Buba Koreli prave spektakl na Portu !!!

Njeni koncerti širom regiona bili su rasprodati do poslednjeg mesta, a nakon i više nego uspešnog koncerta u Beogradskoj Areni, Marija Šerifović i "Port" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozivaju vas na nezaboravan provod kakav samo može da napravi jedna od najboljih pop pevačica na našim prostorima. Pobednica Evrovizije, spremna je da zajedno sa beogradskom publikom napravi nezaboravnu žurku. Pored mega hitova poput "Pametna i luda", "Sama i nervozna" i mnogih drugih, a svi posetioci prestoničkog kluba biće u prilici i da čuju pesmu koja je za kratko vreme osvojila srca publike "Deo prošlosti".

Na Portu ove nedelje muzika za DUŠU! Mirza Selimović dirnuće vas pravo u srce!

Ne propustite da i vi u sredu budete deo spektakla, kakav samo može da napravi ova fenomenalna pevačica.

RAF Camora, jedan od najpoznatijih i najuspešnijih evropskih repera, stiže u nedelju u Beograd gde će nastupati na najprestižnijem slavu "Port"....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.