NEĆU DA LAŽEM DA JE SVE BILO IDEALNO! Klipovi napravili problem Caru i Aleks u vezi - Filip zahtevao objašnjenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 08:16

"NEĆU DA LAŽEM DA JE SVE BILO IDEALNO!" Klipovi napravili problem Caru i Aleks u vezi - Filip zahtevao objašnjenje

Otkrila zašto su se blokirali na društvenim mrežama!

Ivana Šopić ugostila je u emisiji "Narod pita" Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima o dešavanjima u rijalitiju.

Nakon što su Filip Car i Aleksandra napustili rijaliti, dosta se pisalo u medijima o njihovoj vezi. Sve je iznenadila informacija da su se njih dvoje izbrisali sa Instagrama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Aleksandra je sada pojasnila šta se desilo i zašto su se blokirali na pomenutoj mreži. Ona se osvrnula na informacije i video klipove koji su im napravili problem u vezi.

- Postoji profil koji je upisan isto kao ja, Filipu je pisao grozote i hteo je da ga blokira, a blokirao je mene. Pričali smo o nekim klipovima, neću da lažem da je sve bilo idealno. Ja sam njega pitala za neke stvari, ali sam ja manje čeprkala. Ako sam zaboravila sve ružno neka tamo i ostane. Super nam je, odlično funkcionišemo. Sinoć smo ležali u krevetu i gledali utakmicu i ja sam rekla: "Fale nam žabice iz rehaba". Ja sam morala da mu objasnim neke stvari, iako je on imao više materijala da objašnjava. Ja njega shvatam. Sve u svemu, dobro nam je - govorila je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.