NEĆE MIŠEL DA SE SMUVA SA NJOM Zadrugari osuli paljubu po Dragani Žena od 35 godina, traži kadar...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:59

"NEĆE MIŠEL DA SE SMUVA SA NJOM" Zadrugari osuli paljubu po Dragani "Žena od 35 godina, traži kadar..."

Velika polemika.

Dragana Mitrović i Mišel Gvozdenović bili su akteri narednog klipa u emisiji "Gledanje snimaka", a zadrugari su imali priliku da vide njihov romantični ples i duet. Nakon ovoga su usledili komentari.

- Izgledaju kao neki tinejdžeri, preslatko jako, vidi se jedna iskrena emocija, ništa nije na silu, spontano su se našli kod bazena, igrali - dodala je Milica.

- Ovo je malo isfolirano da bi Šebezu uterala onu stvar - istakla je Sanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dragana je super, hvala Bogu što nema čestitki da Tanja napiše nešto kao za mene. Kao što je Milici. Neće Mišel hteti da se smuva, ali dopada mu se devojka, ona nije loša devojka, nikome ništa nije uradila. Nikoga ne ugrožava - dodao je Bora.

- Šta da kažem, ovako se i Željko vrti sa Pericom. Žena od 35 godina, foliranje, hoće Šebeza da pravi ljubomornim. Gde ste vi videli ovde emocije? Traži se kadar da Šebez bude ljubomoran - poručila je Marija Kulić.

- Ja se vrtim trezna, a oni pijani - odbrusila je Dragana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.