NEĆE KUČE NA KASAPNICU Kulićeva ŽESTOKO osudila Mitrovu  - KUNE SE U SINA, A LAŽE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEĆE KUČE NA KASAPNICU" Kulićeva ŽESTOKO osudila Mitrovu - KUNE SE U SINA, A LAŽE?

Ne štedi je Marija...

Emisija "Pitanja gledalaca" nastavila se i ovog popodneva, kao i svake nedelje u "Zadruzi", a danas je opšti haos sve zbog Dragane Mitar, koja je već na samom početku počela da iznosi laži za stolom, a što je zasigurno šokiralo milionski auditorijum.

Naredno pitanje ju je vidno iznerviralo, a Marija Kulić je morala da prokomentariše i pokuša da sazna kakve su njene namere.

- Večeras sam presekla, Jokija mi mog, a onda se valjaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po izolaciji. Da li je tebi nešto sveto? - glasilo je pitanje.

- Ja nisam rekla da ću prekinuti iste sekunde. Šta se desilo, desilo se, danas nismo imali prilike da popričamo i to je to. Nemam šta kome da se pravdam, šta sam rekla, rekla sam. Bilo šta je bilo, ne bežim ni od čega - rekla je Dragana.

- Ja ne znam zašto ona ne ustane i ne kaže da je zaljubljena u mene, niko joj ništa ne bi rekao! - rekao je Vladimir.

- Ona ne zna šta hoće, danas je Edis ugušio! Ja mislim da bih u jednom momentu rekla: "Katastrofa"! Ti si znao kakva je Dragana i šta možeš da očekuješ od nje. Neće kuče na kasapnicu. Ona kao da je prvi put u rijalitiju, pa kad se uhvati u laži kaže da se zaklela, ali ne zna kad će da prekine. Najbolje da prekine 6. jula! - rekla je Marija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.