NE za seks pod tušem! 5 razloga zbog kojih vam ova egzibicija neće pasti na pamet

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE za seks pod tušem! 5 razloga zbog kojih vam ova egzibicija neće pasti na pamet

Iako vam možda zvuči provokativno i privlačno, seks pod tušem nikako nije preporučljiv.
Guliver/Getty Images Nema mesta za aktivnosti
Nema veze koliko vam je tuš kabina velika, svejedno ste ograničeni i moguće su samo neke poze. Možete pokušati seks u stajaćem položaju, što možda i nije najbolja ideja ako imate veliku razliku u visini, a on nema dovoljno snage da vas drži u naručju. Možete da podignete jednu nogu na ivicu kade ili se oslonite na pločice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (jer kao da nije dovoljno opasno i klizavo dok stojite na obe noge). I…eventualno možete da isprobate seks od pozadi u nekom polustajaćem položaju. Sve ostalo traži puno pomnog planiranja i akrobacija, a zar vam nije onda naprosto jednostavnije da vodite ljubav negde drugo?
Oralni seks – moguća, ali ne i prijatna misija
Oralni seks ispod uključenog tuša teoretski nije nemoguće, samo je nepraktično i nije toliko prijatno da biste se u to upuštali. Kao da vam nije dovoljan izazov da se boriti s manjkom vazduha kod oralnog na suvom, zamislite kako je tek kada vam još voda curi na sve strane, ulazi u nos i usta… Jedina opcija vam je da zatvorite vodu ili se pomerite od tuša, ali zašto biste se onda uopšte upuštali u sve to, kad to jednostavno možete da odradite i u spavaćoj (ili nekoj drugoj) sobi.
Pročitajte i… Noć koja se dugo, dugo pamti… 5 caka za seks kakav još nikada niste imale!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.