NE ZNAM NIŠTA O TOME! Majka Maje Marković u NEVERICI zbog MOGUĆE ćerkine TRUDNOĆE Sama će da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 23:56

NE ZNAM NIŠTA O TOME! Majka Maje Marković u NEVERICI zbog MOGUĆE ćerkine TRUDNOĆE "Sama će da..."

Bila je jasna.

Nova veza Maje Marković i Alena Hadrovića i dalje je jedna od gorućih tema, kako u rijalitiju, tako i van. Jovica Putniković, Majin verenik, izjavio je da su danima pre njenog ulaska u Zadrugu radili na bebi, te da je, zbog toga, dodatno iznenađen i razočaran njenim trenutnim ponašanjem.

Ipak, Maja je danas zatražila i test krvi, zbog mučnina sa kojima se bori, pa je neizvesno da li je zadrugarka u drugom stanju.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MAJA MARKOVIĆ (@maja.markoviic) on Aug 31, 2020 at 4:42am PDT

Povodom svih aktuelnih dešavanja, njena majka Rada Marković, je bila začuđena onim što je čula:

- Zaista ne znam ništa o tome, prvi put sada čujem - rekla je ona, i dodala:

- To je pravo pitanje za Maju. Sama će da rešava svoje probleme! - rekla je Majina majka i time jasno stavila do znanja da nije najsrećnija zbog mogućnosti da dobije još jedno unuče.

A post shared by MAJA MARKOVIĆ (@maja.markoviic) on Oct 20, 2019 at 8:10am PDT

Da podsetimo, Majina majka je rekla da ne bi podržala ništa više od bezazlenog flerta, te da ne želi da gleda ljubljenje ili nešto više od toga.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.