NE ZABORAVI DA IMAŠ ZAKAZANOG UROLOGA! Zvezdan na stubu srama zbog Maje: Hteo si iskusnu, sad imaš najiskusniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:34

"NE ZABORAVI DA IMAŠ ZAKAZANOG UROLOGA!" Zvezdan na stubu srama zbog Maje: "Hteo si iskusnu, sad imaš najiskusniju!"

"Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu!"

Sinoć, za vreme nominacija, zadrugari su komentarisali odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su tokom izolacije uplovili u intimne odnose, te je Slavnić tada prevario i ostavio svoju devojku Anđelu Đuričić, zbog koje je ostavio svoju vanbralčnu suprugu Anu Ćurčić.

Zadrugari nisu imali lepo mišljenje o ovom novom odnosu, a jedan od njih je bio i Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragić koji je osudio Slavnića, te pomenuo i uvrede koje je Zvezdan izrekao Anđeli, i komentare da je loša u krevetu:

- Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije, sve je radio kako on hoće pa sada neka izdrži sad ovo.. Maja u kući ima više momaka nego što ja imam kumova. Zvezdane tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući.

- Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa. Svejedno mi je koga ću poslati... - rekao je Dragić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE ZABORAVI DA IMAŠ ZAKAZANO KOD UROLOGA" Zvezdan na stubu srama zbog Maje Marinković: "Ona u kući ima VIŠE MOMAKA nego što ja imam kumova"

Izvor: Blic, 30.Apr.2023

Zadrugari su tokom sinoćne emisije komentarisali odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića koji su nedavno stupili u odnos i odmah bili intimni pred kamerama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.