NE VOLIM DA MI SE NEKO MOTA PO KUHINJI Snežana Đurišić otvoreno o porodici i prazniku - Sve se promenilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 22:54

"NE VOLIM DA MI SE NEKO MOTA PO KUHINJI" Snežana Đurišić otvoreno o porodici i prazniku - Sve se promenilo!

Otvoreno progovorila o svemu!

Pevačica, Snežana Đurišić otkrila je kako izgleda spremanje Vaskrsa u njenoj porodici, kao i proslava samog praznika.

Takođe, ona je istakla da će joj ove godine biti teško što njena ćerka Maja, koja živi u Americi, neće biti sa njima za trpezom zbog obaveza koje joj ne dozvoljavaju da dođe.

- Vaskrs uvek provodim kod kuće, s porodicom, s mojim najmilijima. Uživam kad se okupimo i to je ono što je najbitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i suština najlepšeg hrišćanskog praznika. Ćerka s unucima dolazi na leto, a jaja farbam s decom mog sina. Nemam poseban ritual u ove dane, spremam uglavnom sama sve što je potrebno i na trpezi je uvek ono što moji najviše vole - rekla je pevačica i dodala:

- Ja sam od onih što vole da budu sami u kuhinji i ne volim da mi se neko okolo mota dok spremam. Znam šta moji vole i svake godine to tradicionalno spremam, u štosu sam, pa ima dovoljno vremena i za farbanje jaja s unucima i za sav nered, smeh i lepotu koji ispune dom kad smo na okupu. Svašta se promenilo otkad sam ja bila dete. Vremena su takva da se menjaju i mi tu ništa mnogo ne možemo, osim da sve posmatramo i, ko želi, da se prilagođava. Živi se neverovatno brzim ritmom, skoro nepodnošljivo brzo. Svaki dan donosimo mali milion odluka, uključujući i sopstvene prioritete u životu i šta su oni. Način na koji ljudi slave Vaskrs se sigurno promenio, ali suština osećaja ljubavi i vere je ono što je važno, na koji god način se ta misao označavala.

Iako će joj faliti za vaskršnjom trpezom, Đurišićka kaže da i pored brojnih obaveza redovno putuje kod naslednice Maje, koja dugo živi u Americi.

- Ćerka dolazi ovde najčešće leti, kad joj je lakše s obavezama oko posla i škole, pa ćemo se videti uskoro. Ja sam vrlo često tamo, letim nekoliko puta godišnje, kad god obaveze to dozvole. Beskrajno sam zahvalna što premestiti se sa jednog kontinenta na drugi ne predstavlja nikakvu posebnu poteškoću u današnje vreme i zato svaku priliku koristim da odem kod moje Maje - rekla je Snežana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.