NE SEĆA SE S*KSA! Nakon VRELE akcije Šopićeva IZREŠETALA Đukića! Ljubavni trougao u problemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SEĆA SE S*KSA! Nakon VRELE akcije Šopićeva IZREŠETALA Đukića! Ljubavni trougao u problemu!

Najveći zavodnik u kući?!

Filipu Đukiću pošlo je za rukom da zavede čak dve atraktivne zadrugarke, Ivanu Šopić i Milicu Kemez.

Sa Milicom je ušao u vezu par dana nakon ulaska u rijaliti, a nakon što je njihova veza pukla poljubio se sa Šopićevom. Međutim, kada je saznao da se Ivana poljubila sa njim u inat Vladimiru Tomoviću, Filip se razočarao i prekinuo sve što je imao sa njom. Nakon jedne burne žurke pune alkohola, Filip je završio sa Milicom pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jorgan planinom, imali su s*ks i od tada su u vezi.

Međutim, sinoć je došlo do preokreta i Ivana i Filip su završili u krevetu i ljubili se do ranih jutarnjih sati. Ona mu je zamerila što je imao s*ks sa Kemezovom nakon njihovog poljupca, a on se pravdao da se ne seća.

- Ljubili smo se popodne, a ti si se j*bao sa njom uveče. Ja sam imala poljubac na blic. Ja sam te jurila, slala Janjuša do tebe jer sam te iskoristila. Ti se napiješ kao svinja i j*beš se  - zamerila mu je Šopićeva

- Pa šta, j*bao sam je. Ne sećam se - pričao je Filip.

- Što si morao da se j*beš? Što sebi i meni nisi dao fore, nego si morao da se j*beš. Ona je plakala i rekla mi kako sam joj otela dečka - pričala je Ivana besno.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.