NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: U Slagalici je vikao DALJE i zapalio mreže! Slavoljub Ćivot poslao NEVEROVATNO PISMO RTS-U, evo šta je ZAHTEVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 21:29

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: U Slagalici je vikao "DALJE" i zapalio mreže! Slavoljub "Ćivot" poslao NEVEROVATNO PISMO RTS-U, evo šta je ZAHTEVAO

Razlog njegovog prijavljivanja je zapravo bio zaljubljenost u tadašnju voditeljku kviza

Učesnik "Slagalice", Slavoljub Petrović, u narodu poznatiji kao "Ćivot", postao je poznat po tome što je bio jedini takmičar koji je svoje takmičenje završio sa negativnim skorom od -5 poena.

Ipak svi ljubitelji ovog porodičnog kviza sa osmehom se prisećaju njegovog učešća.

Ćivot je izbacio na svoj "Fejsbuk" profil neverovatan selfi na kojem se vidi da je svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgled potpuno promenio.

Naime, on je ofarbao svoju kosu i obrve u zip crno, a bradu je ostavio sedu, kako i dolikuje njegovim godinama.

Međutim, to nije jedino po čemu je Slavoljub postao viralan. Takmičar "Slagalice" je objavio pismo koje je poslao redakciji RTS-a, predlog da se vrati kao učesnik u popularni kviz, zbog velikog medijskog interesovanja.

Podsećamo, razlog prijavljivanja Slavoljuba bila je zaljubljenost u tadašnju voditeljku "Slagalice" Danijelu Pantić, koju nije krio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.