NE MOŽETE DA ME NADGLASATE DA NE KAŽEM! Haos u studiju, Moka tvrdi da ga je PINK PREVARIO: Dogovor sa produkcijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 10:59

"NE MOŽETE DA ME NADGLASATE DA NE KAŽEM!" Haos u studiju, Moka tvrdi da ga je PINK PREVARIO: "Dogovor sa produkcijom!"

"Anđela izbačena, odmah mora da bude izbačena i Maja."

Moka Slavnić, otac diskvalifikovanog Zvezdana Slavnića, gostovao je sa sinom i njegovom devojkom koja je takođe diskvalifikovana, Anđelom Đuričić, na Hype televiziji, gde su ih ugostili Milan Milošević i Dalila Dragojević.

Moka je u jednom trenutku bio izrevoltiran, jer je tvrdio da su ga prevarili iz produkcije televizije Pink, dok su voditelji koji su i sami sarađivali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pinkom, pokušali da zaobiđu tu temu.

- Ponudio sam se da napravim profajler, za crnim stolom, da im kažem svakome kako ga vidimo napolju. Ja sam tu jako grubo odbijen, bio sma samo jednom u studiju i to kada je bila od Aleks, Slovenka, pa je falila podrška od ovog drugog, tu su me zvali, prevarili su me. Čekao sam posle prve pauze da idem dole da ga posetim. Prva pauza, druga pauza, na trećoj pauzi sa Dušici rekao da ću da idem - pričao je Moka.

- Ne ne, kaže ona, idi odmah, mislim skoro me je naduvala. Kad sam je treći put naduvao, onda je ustala, grlimo se ljubimo se. - pričao je Slavnić pa se osvrnuo na diskvalifikacije:

- Za Anđelu i njenu diskvalifikaciju, apsolutno. A šta ćemo sa drugom. Šta ćemo sa Majom? Ona je četiri puta nokautirala Bilala, to nikada u životu nisam video. Dva šamara i dva nokauta klasična. Znači dogovor sa produkcijom. Anđela izbačena, odmah mora da bude izbačena i Maja. - govorio je Zvezdanov otac, a potom su voditelji reagovali i osvrnuli se na ulazak Željka Mitrovića u Zadrugute njegovo obraćanje zadrugarima o nultnoj toleranciji na nasilje:

- Ako ćete vi da pričate u glas, a ja to nisam rekao, to nema veze, ne možete vi mene da nadjačate, ni slučajno. Kažem šta se desilo. Ona treba da bude izbačena, Maja nije. Isto je uradila, tuku se. - pričao je Moka.

A post shared by @samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DUŠICA ME JE NADUVALA U STUDIJU!" Moka Slavnić udario na Pink televiziju: Ispričao detalje van kamera?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023

Moka vodi "tihi rat" sa Pinkom?..Moka Slavnić, otac diskvalifikovanog Zvezdana Slavnića, gostovao je sa sinom i njegovom devojkom koja je takođe diskvalifikovana, Anđelom Đuričić, na Hype televiziji, gde su ih ugostili Milan Milošević i Dalila Dragojević...Moka  je u jednom trenutku izjavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.