NE MOŽE LJUBAV DA TRAJE U ZATVORU! Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ani i Zvezdanu: Ona je PUNA ZLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 10:29

"NE MOŽE LJUBAV DA TRAJE U ZATVORU!" Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ani i Zvezdanu: "Ona je PUNA ZLA!"

"Imali su emotivne momente kad puknu on i ona!"

Sandra Čaprić, bivša zadrugarka i bivša devojka Filipa Cara, bila je u studiju kada je sa voditeljkom komentarisala odnose u Beloj kući.

Tom prilikom se osvrnula i na odnos Ane Ćurčić sa Zoricom Marković, ali i odnos Ane i Zvezdana Slavnića uz reči da ona sumnja da je to ikada bila ljubav.

- Pravo prijateljstvo, ja sam oduševljena. Ja sam zgranuta, užas. Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iskoristila trenutak, nije pravi prijatelj. Ana joj nije prijatelj, iskoristila je da sasluša i to se radilo oko oduzimanja dečka, tek će revanš. Ana je uzela dečka mlađeg kojeg je Zorica posedovala. Ana nije ničiji prijatelj, puna je zla. Na početku sam je podržala, ali nije prva, ni jedina. Zvezdan nema pravo da misli na njega i da je on zaljubljen i da je bio nečijeg života, kad tu ženu nije ni pogledao - govorila je Sandra.

- Imali su emotivne momente kad puknu on i ona - dodala je voditeljka.

- Ne može ljubav da traje u zatvoru i jer nešto činiš za nekoga. Ona je više gledala njegovu majku i dete, ali tu ljubavi nema. Nije je poštovao kao ženu, niti kao životnog saputnika. On je nju sravnio sa zemljom, nezreo je čovek - dodala - rekla je Čaprićeva.

- Šta je za tog momka? - upitala je Dušica.

- Misliš na Džukelu? Ja ću da se ćujem sa njim da vidim o čemu se radi. Moram babu da zovem da mi da broj. Ima klipšova gde Zorica kaže da ga ja znam, a Mikici kaže da vozi tramvaj, a čovek je frizer. Ja čoveka mnogo dobro znam jer mi iz kuće nije izlazio, družio se sa mojim ujkom i čuvao me po gradu kad sam bila klinka. Veze sa vezom nema to što Zorica njima priča - umešala se Ana.

- Ja sam iz medija čula da je Ana njoj skinula momka i da će tek da joj se revanšira - rekla je Sandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.