NE MOŽE DA JE PREBOLI! Stefan Karić spomenuo POKOJNU misicu Dijanu! Pa uputio OVU poruku MAJCI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA JE PREBOLI! Stefan Karić spomenuo POKOJNU misicu Dijanu! Pa uputio OVU poruku MAJCI! (VIDEO)

Ne prestaje da misli na nju.

Prelepa misica Dijana Milojković preminula je pre dva meseca, a ovu vest je teško prihvatio njen bivši momak Stefan Karić. Nedavno je Stefan u razgovoru sa Drvetom mudrosti kroz suze otkrio kroz šta su sve prošli tokom njihove ljubavne romanse i koliko su se voleli.

 Danas je Stefan tokom sastanka spomenuo bivšu devojku i uputio poruku svojoj majci. U prilog tome da ne može da prestane da misli na nju, govori i činjenica da ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sanjao.

-  Mama, ako možeš da odeš do crkve da upališ Gagi i Dijani sveću, sanjao sam ih - rekao je Stefan.

Karić je potom pohvalio svoje cimere, a posebno je izdvojio Mariju Kulić, za koju je istakao da je ona za njega najpozitivnije iznenađenje u Beloj kući.

- Pozitivno iznenađenje mi je Marija Kulić, pravedna je i realna. Izdvojio bih Mariju Kulić - rekao je Stefan, a Miljana Kulić se zahvalila u njeno ime.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.