NE MOŽE DA IZBACI SLIKE IZ GLAVE! I dalje ga muči ODNOS sa Anđelom - Car progovorio o NEPOVERENJU u Dalilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2022, 02:38

NE MOŽE DA IZBACI SLIKE IZ GLAVE! I dalje ga muči ODNOS sa Anđelom - Car progovorio o NEPOVERENJU u Dalilu!

Nije raščistio sam sa sobom

Nakon što su zadrugari imali priliku da komentarišu svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog Anđela Rankovića, voditelj Milan Milošević prozvao je i aktere da komentrišu.

- Ja nemam šta da kažem - rekla je Dalila.

- Anđelo zna da on njoj nije bio igra - dodala je Sandra.

- Anđelo, je l' ovo istina? - pitao je Milan.

- Svi imaju svoje viđenje, ali malo pre sam rekao pravu stvar. Ona je sposobna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uradi tako nešto. Ja nju tad nisam pitao da li je igra, tek posle svega. Ja u tim trenucima nisam pomišljao da je igra...Ona je bila u odnosu sa mnom, njemu davala novac, gledala ga, on primetio, imala tajne priče sa Marijanom... Filip je od nje dobijao hranu. Filip je rekao da je znao neke stvari koje mu je pričala ispod jorgana. Nakon svega i svih priči, verujem da je tip žene koja je spremna da uradi i više od svega toga, a da to bude igra - odgovorio je Anđelo.

- Kad jednom sj*beš, igre bez granica počinju. Ja tvrdim da napolju i ovde nikad prvi prema ženi nisam pogrešio. Hoćeš Minu, Aleksandru? Bio sam častan, pošten... To su stvari gde nju zanima zašto sam tako govorio u radiju. Ja za Dejana suptilnije pričam, ali on je meni i dalje u glavi. Ja za Anđela smatram da ni Dejan, ni odnos sa Anđelom, ni drugi odnos sa Dejanom nije bilo iskreno sa njene strane. Ona je neko ko ne može da kontrolipše svoje emocije i zaljubljenost, ona ide do kraja. Opet ostale su stvari koje me muče i koje ne mogu da žvaćem. Ja moram ovo sam sa sobom da rešim. Ona je mene iznenadila da nema šta da kaže - govorio je Car.

- Šta je tvoj najveći problem? Da li misliš da je ona napaćena i da joj je prijala njegova pažnja? - pitao je Milan Milošević.

- Mislim da joj je prijalo. Ja sam je ispovređivao, pa da pokaže meni i ljudima da će doći neko ko nije bezveze tip. Anđelo je inteligentan, ima ime i prezime, lep i nije neki bezveznjaković. Ona je pokazala da neko može da stane uz nju iza svega, možda se opere. Vratila se meni, a nije to problem. Problem je kad mi prođe slika kako se ona ponaša. Problem je kad nije bila iskrena sa Dejanom, a imala je odnose. Prođe mi kroz glavu da li bi se to desilo, da li je bila spremna... - pričao je Filip.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.