NE BIH VOLELA DA GA VIDIM! Dalila GRCALA U SUZAMA - Ne sme da se SUSRETNE OČI U OČI SA OCEM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 08:05

"NE BIH VOLELA DA GA VIDIM!" Dalila GRCALA U SUZAMA - Ne sme da se SUSRETNE OČI U OČI SA OCEM?

"Ne mogu da se tek tako susretnem sa njim..."

Dalila Dragojević razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem sinoć pred izbacivanje. Oni su se dotakli njenog oca, Huse Mujića, što je totalno slomilo Dragojevićku i prolila je more suza.

- Mnogo me boli što sam mu priredila sve ove stvari. On je najbolji čovek na svetu, a ja sam neko ko retko kad priušti da on bude ponosan na mene i to me ubija. Ja ću dati sve od sebe, ali mislim da sam mu toliko boli nanela, ali svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklon i bilo šta ne može da mu vrati osmeh na lice. Verujem da će biti bolje, ali nikad sebi ovo neću oprostiti. Rekao mi je da ne psujem i da se držimo zajedno. Kao sad da ga gledam kad nas je pratio, videla sam mu tugu u očima, a trudio da se da bude nasmejan - jecala je Dalila.

- Ja očekujem da će da dođe Ljuba i njen Mirko - govorila je Dalila.

- Je l' bi volela da vidiš oca? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne bih volela, ne mogu da se tek tako susretnem sa njim. Najviše bih volela da ga vidim, to je logično. Ja ne vidim dane - rekla je ona.

- Je l' ćete ti i Filip biti zajedno u Beogradu? - pitao je voditelj.

- On je rekao da će da ga dočekaju prijatelji, mene moji, pa da se posle čujemo. Ko zna da li ćemo da izađemo zajedno? - odgovorila je Dalila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.