NASTAĆE HAOS! KRAĐA u Beloj kući! Mensur ISKORISTIO priliku, pa ukrao OVO! Sramno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAĆE HAOS! KRAĐA u Beloj kući! Mensur ISKORISTIO priliku, pa ukrao OVO! Sramno! (VIDEO)

Bez blama!

U toku "Igre istine", Mensur Ajdarpašić je nakon svađe sa Tarom Simov otišao do spavaće sobe, a za njim je pošao i Mateja Matijević, kako bi porazgovarali o njihovom odnosu.

Kada su razrešili razmirice, Mensur je rekao Mateji da mora da uradi nešto u garderoberu.

Mensur je sačekao da Mateja ode iz sobe, a zatim iskoristio priliku i krenuo da rovari po krevetu preko puta njegovog, te je uzeo keks koji se tamo nalazio. Zadrugari će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno poludeti kada budu videli da im je ukrao hranu.

Nema sumnje da će u Beloj kući nastati haos, ukoliko zadrugari vide ovaj snimak.

Evo kako je to izgledalo.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.