NASRNUO FIZIČKI NA 4 ŽENE: Unuk Ere Ojdanića dobio etiketu nasilnika - ŠUTAO i udarao u glavu cimerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:00

NASRNUO FIZIČKI NA 4 ŽENE: Unuk Ere Ojdanića dobio etiketu "nasilnika" - ŠUTAO i udarao u glavu cimerke

Teške optužbe!

Uroš Anđelić smatra da je postao žrtva nasilja rijaliti-cimerki. Incijalna kapisla za početak rasprave bio postupak ovog takmičara "Parova" prilikom poslednjeg izbacivanje.

Gorana Mančić, u trenutku dok se pozdravljala sa izbačenom Radom Peško je odgurnula Anđelića, a on ju je udario.

Tokom noći ispostavilo se da je Uroš u više navrata fizički nasrnuo na stanovnice zemunske vile. Aleksandri Jakšić je izmakao stolicu, Viktoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vorontsvou je udario po glavi, Goranu Mančić je odgurnuo, a Draganu Mitrović je po svedočenju takmičara šutao. Međutim, unuk poznatog pevača Ere Ojdanića smatra da se samo branio od nasrtaja žena iz popularnog TV formata.

- Nemoj da praviš žrtvu od sebe kad te neka devojka udari nakon onoga šta uradiš. Izazivaš ljude da se tako ponašaju prema tebi - tvrdila je Aleksandra Jakšić, a Nataša Pajović je jedina ustala u odbranu Urošu:

- Ove devojke ovde sebi daju mnogo za pravo. Ponapijaju se, pa je najlakše udariti na njega žgoljavog i mršavog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.