IZVELI JE IZ VILE: Takmičarka Parova u lošem stanju nakon BRUTALNOG NAPADA PIJANOG Darka Vlajića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 11:06

IZVELI JE IZ VILE: Takmičarka "Parova" u lošem stanju nakon BRUTALNOG NAPADA PIJANOG Darka Vlajića

Veće nasilje jedva sprečeno!

Darko Vlajić, u izrazito alkoholisanom stanju, napao je rijaliti-cimerku Minju Pavlović.

Dvoje takmičara "Parova" su se posvađali u kuhinji oko hrane, a pevač je postao izuzetno nasilan, te su ostali stanovnici luksuzne zemunske vile pohrlili da pomognu mladoj Pavlovićevoj.

- Šta se pućiš? Šta mi trepćeš? Ima da te nema! - urlao je Vlajić na Minju.

U jednom trenutku je nasrnuo na nju, a Zorana Losić, Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lalić i Gorana Mančić priskočili su u pomoć Pavlovićevoj.

Minja je nakon okršaja izvedena napolje u jako lošem stanju. Smirivanje cimerki nije pomagalo dok se tresla, plakala i gušila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NASRNUO FIZIČKI NA 4 ŽENE: Unuk Ere Ojdanića dobio etiketu "nasilnika" - ŠUTAO i udarao u glavu cimerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:00

Teške optužbe!..Uroš Anđelić smatra da je postao žrtva nasilja rijaliti-cimerki. Incijalna kapisla za početak rasprave bio postupak ovog takmičara "Parova" prilikom poslednjeg izbacivanje...Gorana Mančić, u trenutku dok se pozdravljala sa izbačenom Radom Peško je odgurnula Anđelića, a on...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.