NAŠLA OPRAVDANJE ZA ĆERKINE PROVOKATIVNE SLIKE: Miličina majka bez dlake na jeziku - Potkačila i Mensura!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 22:03

NAŠLA OPRAVDANJE ZA ĆERKINE PROVOKATIVNE SLIKE: Miličina majka bez dlake na jeziku - Potkačila i Mensura!

Zna dobro kako joj je

U emisiji "Uspomene zadrugara" došlo je do izliva emocija između bivših partnera Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Mensur je bio taj koji je prvi zaplakao, nakon što je prikazan skrinšot video poziva Milice i njegovog ljutog rivala Vladimira Tomovića. Nakon njega, suze je prolila i Milica, kada je ugledala klip na kom je prikazan flert Mensura sa Anom Jovanović dok su njih dvoje bili u raskidu.

Majka Milice Veselinović, Ana Veselinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvrnula se na ova dešavanja i iznela svoje mišljenje.

- Čula sam da je plakala, poslali su mi neki njeni fanovi da je plakala dok je gledala uspomene zajedničke sa Mensurom, otkud znam. Sve je to pogodilo, valjda su svesni svi, kada čujem izjavu da ona igra rijaliti i da manipuliše, ja se zgrozim, jer poznajem svoje dete. Vidi svako koliko ona njega voli i koliko je zaljubljena, to ne može da se pobije... Znam ja dobro kako je njoj sada. Kako se kraj bliži, meni je sve dalje. Iskreno, kada bi bila izbačena, još večeras, ne bi mi bilo žao, od srca mi je želja da je što pre zagrlim - rekla je Ana.

Takođe, u emisiji "Uspomene zadrugara", prilikom prikaza Miličinih uspomena, zadrugari su ugledali fotografije video poziva sa Vladimirom Tomovićem, ali i čuvenu fotografiju na kojoj Milica gura svoje prsti u usta. Tom prilikom, njena majka Ana se osvrnula i na ovu temu:

- To sa prstima, to je jedna spr**a sa drugaricom na video pozivu. Milica je htela da imitira neku njenu nastavnicu, znala sam tu priču za tu nastavnicu doduše, ali su se one tu spr**le. Eto dokle je došlo, drugarica je čekala priliku da to objavi. Mislim, realno pričano, svi smo bili u tim godinama i ne možemo da se lažemo da niko nema ni jednu glupost iz tog doba i nešto što je smatrao da je šala, kao što razmišljaju u njihovim godinama. Vidim po nameštaju, na kom leži, ne bih da slažem, ali to je bilo pre, ja mislim, jedno tri godine. Taj deo nameštaja koji sam videla, to je taj period, mi smo izbacili taj nameštaj, nemamo ga više - ističe ona.

Kakva su Vaša očekivanja na dalje, da li očekujete da će se možda na kraju ipak "spojiti"?

- Uopšte ne razmišljam o tome, iskreno. Ja ću joj dati moj savet kad bude došla kući, šta ja mislim i da li je majka bila u pravu. Sad samo razmišljam da dođe kući. Mi se nismo odvajale ni na pet dana, a kamoli na deset meseci. Vidimo je mi, ali nije to to - rekla je Miličina majka.

Kada bi se pomirila sa Mensurom napolju i kada bi Vi imali uvid u to da su se njihovi odnosi stabilizovali i da je sve okej, da li bi ste podržali tu vezu?

- Oni su po temperamentima dve različite osobe, ne po histeriji, po histeriji su tu negde. Moje dete nije nikada bilo histerično, ali očigledno taj odnos je nju doveo do mnogih ružnih stvari i da je na nju uticao veoma loše. Kao što sam i napolmenula u čestitici, da mi nismo ponosni na te njene psovke, jer je nismo tako vaspitavali. Kod nas u kući se ne psuje i ne izgovaraju te ružne reči! Ali ajde, ja opet nađem opravdanje, u takvom je prostoru sa takvim ljudima, a nalazim opravdanje jer sam majka. Sigurno joj verujem, znam da joj nije lako, vidim da je izgubila i snage i volje - zaključila je Ana za Pink.rs

Stanija o ulasku u "Zadrugu 6" i posebnim uslovima koje traži od produkcije

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.