NAŠA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA BORE ČORBE: Zajedno su pevali u OVOM BENDU, a snimili su i duetsku pesmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:12

NAŠA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA BORE ČORBE: Zajedno su pevali u OVOM BENDU, a snimili su i duetsku pesmu

Kada budete saznali, biće to pravo iznenađenje za vas!

Pevač i frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, decenijama hara estradnom scenom, a malo ko zna da je naša poznata pevačica njegova sestra.

Naime, Bilja Krstić i Bora su rođaci, a onda je svojevremeno to i otkrila za medije. Tačnije, o tome je govorila 2004. godine kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma „Ovde“, na kom je gostovala u uvodnoj pesmi „Mobilni“.

– Da vam otkrijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj – rekla je tada Bilja, podsećajući da njihovo prijateljstvo datira još iz 1975. godine.

U tom periodu su njih dvoje bili članovi legendarne akustičarske grupe „Suncokret“.

Pre „Mobilnog“, Bora i Bilja snimili su još jedan vickast duet, „Vojno lice“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.