NAŠA POPULARNA GLUMICA U SUZAMA! Ne može da se smiri, preminula je ONA - Naježićete se od ovih reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠA POPULARNA GLUMICA U SUZAMA! Ne može da se smiri, preminula je ONA - Naježićete se od ovih reči

Tužan dan za nju.

Poznata glumica Jelena Gavrilović, danas je saznala za tužnu vest koja ju je veoma pogodila.

Koleginica joj je javila da je preminula njena profesroka, a Jelena se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je kroz suze poručila da upravo njoj večeras posvećuje svoj nastup na reviji Suzane Perić.

- Putujem taksijem, idem na reviju Suzane Perić na kojoj nastupam večeras. Koleginica mi je upravo javila da je preminula moja profesorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marija Simonović. Moj nastup večeras posvećujem Suzani Perović, Srbiji i mojoj profesorki pevanja, kao i svim generacijama koje su završile glumu na novosadskoj Akademiji u klasi naše profesorke. Za sjajnu tehniku glasa kojoj nas je naučila... - poručila je Jelena putem storija na društvenoj mreži Instagram čime je rastužila mnoge.

DA LI ĆE BEKVALČEVA DA MU ODGOVORI? Pevač priznao da se ZALJUBIO U NATAŠU čim ju je video u OVOME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.