NAŠA JUTRA TEK POČINJU! Zvezdan i Anđela objavili sliku iz Mokinog stana - evo šta rade nakon diskvalifikacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 13:15

"NAŠA JUTRA TEK POČINJU!" Zvezdan i Anđela objavili sliku iz Mokinog stana - evo šta rade nakon diskvalifikacije!

Bivši zadrugari pokazali kako uživaju!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja.

Anđela je fizički nasrnula na Maju Marinković, izgrebala je po licu i počupala joj kosu sa glave, a Zvezdan je udarao drvenom štanglom po spavaćoj sobi, te su zbog toga momentalno izbačeni sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

Nakon izlaska iz "Zadruge" Anđela i Zvezdan su otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stan kod Moke Slavnića. Ekipa portala Srbija Danas juče je otišla ispred Mokinog stana, a tamo smo zatekli ova dva diskvalifikovana zadrugara.

Anđela nije bila raspoložena za razgovor i branila je Zvezdanu da daje intervju, ali je on ipak porazgovarao sa nama (šta nam je rekao saznajte klikom OVDE).

Anđela i Zvezdan juče nisu bili aktivni na društvenim mrežama jer su verovatno imali puno tema za razgovor i sabirali su utiske iz rijalitija. Međutim, danas su rešili da obraduju svoje fanove jednom fotografijom. U prilog tome da je njihova ljubav pobedila sve probleme, govori i prva zajednička slika koju su obajvili na Instagramu.

Zvezdan je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se nasmejani grle, a Anđela je odmah ovu objavu podelila i na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.