NAŠ PEVAČ OTIŠAO POD NOŽ! Ovaj postupak mnoge je iznenadio - Evo ŠTA MENJA, a njegova žena reagovala je OVAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 17:06

NAŠ PEVAČ OTIŠAO POD NOŽ! Ovaj postupak mnoge je iznenadio - Evo ŠTA MENJA, a njegova žena reagovala je OVAKO

Želi da izgleda uvek sveže.

Pevač Ljubomir Perućica odlučio je da promeni nešto u svom izgledu kako bi izgledao bolje, pa je posetio plastičnog hirurga.

Ovaj njegov postupak mnoge je iznenadio, s obzirom da to uglavnom rade žene, a retko muškarci.

- Ja i kada sam naspavan i odmoran uvek imam podocnjake i delujem umorno. Odlučio sam da popunim podočnjake i sad sam prezadovoljan - kaže pevač za "Grand news".

Zbog posla kojim se bavim jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasno, ili jos bolje, rano ujutru lezem u krevet, a umor na licu se najbolje primeti po tamnim i izrazenim podocnjacima! Posle raznih neuspelih pokusaja da ih sakrijem ili ublazim, konacno sam nasao resenje!!! Zahvaljujuci doktorima @dr_dalibor_antiaging @draleksandra.bugarski i naravno @reamedika , svi misle da sam se naspavao i odmorio 😂😂😂 P.S. tajna u hijaluronskim filerima 🤫🤫 . . #podocnjaci #reamedika #dalibordjordjevic #aleksandrabugaraki #kristinadavidovic #beauty #men #skincare #feelinggood #medicine

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica) on May 8, 2020 at 12:07pm PDT

Pevačev potez nije iznenadio njegovu suprugu, naprotiv, oduševio ju je, te je istakla da nema ništa protiv ovog estetskog zahvata.

- On je meni bio lep i pre ove intervencije, a sad mi je jos lepši. Ja volim kada se za njim devojke okreću - izjavila je njegova supruga za pomenuti medij.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.