NARODU JE DOK*RČIO ŠLJAM! AU! Karleuša uputila NAJBRUTALNIJU poruku Kiji, a tiče se njene knjige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARODU JE DOK*RČIO ŠLJAM! AU! Karleuša uputila NAJBRUTALNIJU poruku Kiji, a tiče se njene knjige!

Najdirektnija prozivka.

Rat između pevačice Jelene Karleuše i pobednice "Zadruge" Kije Kockar se nastavio.

Iako neko vreme nisu napadale putem medija jedna drugu, njihov sukob se ponovo rasplamsao ovih dana. Podsetimo, Jelena je osporila Kiji pevačke sposobnosti i prozvala je da je rijaliti zvezda, a ne pevačica, a zatim je Kija izjavila da je Karleuša "samoprozvana diva". Sada je Jelena otkrila kakvoj sceni je prisustvovala u jednoj knjižari.

- Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je doku*čio šljam - napisala je Jelena Karleuša na svom Tviter nalogu.

#onokada znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je dokurčio šljam.

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) 24. новембар 2018.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NARODU JE DOKU*ČIO ŠLJAM! Karleuša BRUTALNO isprozivala Kiju Kockar, pogledajte šta je ovog puta tema!

Izvor: Svet, 25.Nov.2018

Rat između pevačice Jelene Karleuše i pobednice “Zadruge” Kije Kockar se nastavio.. Jelena je osporila Kiji pevačke sposobnosti i prozvala je da je rijaliti zvezda, a ne pevačica, a zatim je Kija u novom broju SVETA izjavila da je Karleuša “samoprozvana diva”. Sada je Jelena otkrila kakvoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.