NAREDNE DANE TREBA DA PROVEDEMO U TIŠINI I MOLITVI Nakon tragedije na Vračaru, Marija Šerifović otkazala koncert i poslala jaku poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 19:38

"NAREDNE DANE TREBA DA PROVEDEMO U TIŠINI I MOLITVI" Nakon tragedije na Vračaru, Marija Šerifović otkazala koncert i poslala jaku poruku!

"Duboko sam potresena!"

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i nastavnicu.

Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost koja će trajati od petka do nedelje, a povodom tragedije oglasila se i pevačica Marija Šerifović.

- Dragi prijatelji, duboko sam potresena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragedijom koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar". Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebalo da se održi ovog vikenda u akvaparku u Hrvatskoj - napisala je pevačica.

Ona je takođe napisala da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale.

- Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole. Marija - završila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.