NAPUSTILA KUĆU! Žestoki SUKOB Kulićki - zahtevala od PRODUKCIJE promenu UGOVORA! Plakala i BESNELA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILA KUĆU! Žestoki SUKOB Kulićki - zahtevala od PRODUKCIJE promenu UGOVORA! Plakala i BESNELA (VIDEO)

Haos u kući.

Večeras se u "Zadruzi" održavaju pitanja novinara, što takmičari posebno vole.

Međutim, već na prvom pitanju nastao je haos, kada je Miljana Kulić otkrila da je slala Lazaru Čoliću Zoli novac za kocku, što je njenu majku Mariju Kulić izvelo iz takta.

Miksi je ispričala potresnu priču - da je svom tadašnjem partneru slala pare za lečenje majke, što se na kraju ispostavila kao laž, već ih je koristio za kocku.

Kulićka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog ovoga poludela i napustila emisiju i Belu kuću. Od produkcije je zahtevala da odmah imaju sastanak i da promene ugovor da sav novac koji njena ćerka dobija, pređe u Marijino ovlašćenje.

Miljana na ovo nije pristala, a novinari su probali da smire odnos između njih.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tražila od produkcije promenu ugovora!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 10:23

Međutim, već na prvom pitanju nastao je haos, kada je Miljana Kulić otkrila da je slala Lazaru Čoliću Zoli novac za kocku, što je njenu majku Mariju Kulić izvelo iz takta.. Miksi je ispričala potresnu priču – da je svom tadašnjem partneru slala pare za lečenje majke, što se na kraju ispostavila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.