Tražila od produkcije promenu ugovora!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila od produkcije promenu ugovora!

Međutim, već na prvom pitanju nastao je haos, kada je Miljana Kulić otkrila da je slala Lazaru Čoliću Zoli novac za kocku, što je njenu majku Mariju Kulić izvelo iz takta.
Miksi je ispričala potresnu priču – da je svom tadašnjem partneru slala pare za lečenje majke, što se na kraju ispostavila kao laž, već ih je koristio za kocku.
Kulićka je zbog ovoga poludela i napustila emisiju i Belu kuću. Od produkcije je zahtevala da odmah imaju sastanak i da promene ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da sav novac koji njena ćerka dobija, pređe u Marijino ovlašćenje.
Miljana na ovo nije pristala, a novinari su probali da smire odnos između njih.



The post Tražila od produkcije promenu ugovora! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MARIJA KULIĆ HOĆE SVE MILJANINE PARE? Zadrugarka zahtevala hitan sastanak i IZMENU U NJIHOVIM UGOVORIMA

Izvor: Blic, 16.Sep.2019

Miljana je otvoreno u rijalitiju pričala o tome kako je svojevremeno Lazaru Čoliću Zoli slala novac za kocku, u ubeđenju da finansira lečenje njegove majke. Mariji se, čim je saslušala potresnu priču njene ćerke, smrklo, pa je momentalno napustila Belu kuću "Zadruge".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.