NAPUŠTA PORODIČNU KUĆU! Miljana uzima malog Željka i BEŽI od Marije: Ona mene pravi LUDOM! Ne može više!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 09:50

NAPUŠTA PORODIČNU KUĆU! Miljana uzima malog Željka i BEŽI od Marije: "Ona mene pravi LUDOM!" Ne može više!

Donela konačnu odluku

Za vreme emisije "Pitanja novinara", voditeljka Ivana Šopić podigla je Miljanu Kulić kako bi prokomentarisala njen trenutni odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Odakle to da ti braniš Bebicu sada? - glasilo je pitanje.

- Moja majka je podvodljiva, ona ima potrebu da ponižava mene. Ona je krenula da vređa Bebicu, a danas je u emisiji rekla da Zola neće naći bolju devojku od Anite. Moja majka favorizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge, a mene spušta. Moj odnos sa Nenadom je nikad jači i ja ga još više volim. Ja više neću da živim sa mojom majkom, posle "Zadruge" se selim. Ja Aleksandru najviše volim, a moja majka je vređa, ona mene ne zanima više. Bebica i ja ćemo kupiti stan - rekla je Miljana.

- Mene je ona iznenadila sa ovim, ali mislim da ovo nije njen bes. Ja se slažem sa svim što ona želi - dodao je Nenad.

- Ja imam poverenja u Nenada, ne brinem se ja - dodala je Marija.

- Ja neću da dozvolim da mene neko ponižava više, ja hoću moje dete, ona mene pravi ludom, svašta je pričala o meni. Ja sam za sebe najlepša, ali imam malo kompleks za kosu, sad mi opada, ali ima rešenja za sve. Bebicu volim najviše na svetu, sa njim planiram budućnost - rekla je Miljana.

- Da li se plašite sudbinksih lisica, da ne budeš sa Zolom? - upitala je Ivana.

- Ma ne, nemarim ja za to... Neću imati komunikaciju sa njim, ali nekada malo zezam Nenada, pa ga gledam, ali životne greške da budem sa Zolom neću praviti. Smešna sam sama sebi što sam bila sa njim. Da li sam bila u postporođajnoj depresiji pa sam našla utehu u njemu - rekla je Miljana.

- Marija je maloćas rekla da imaš podršku sa Nenadom, a tebi je rekla da on sa tobom igra rijaliti - upitala je Ivana.

- Ma on mene voli, i to najviše na svetu. Meni je on bitan, i ja ne verujem u ono što se priča. Meni nije bilo svejedno kada sam čula da on igra rijaliti, da on kao želi da mu ja budem odskočna daska - rekla je Miljana.

- Jesi li ti plakala zbog Zole i Anite? - upitala je Ivana.

- Nisam, ja sam plakala zbog Nenada. Zola je glumio zarad širokog auditorijuma, on želi da nas izbaci. Hvala mu na tome što me je povredio. Pokazao mi je mnoge stvari. On se kao brinuo za mene, a dok sam se ja borila za život on je slikao golo d**e devojke i napisao Zolander - rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IMALA SAM DOSTOJANSTVO, A SADA..." Sanja zbog ljubavi izgubila KOMPAS - Stefanović nije štedeo REČI za nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Otkrili razloge sukoba..Za vreme emisije "Pitanja novinara", voditeljka je postavila pitanje Sanji Grujić i Marku Stefanoviću u vezi njihovog turbulentnog odnosa i Sanjinog ponašanja koje je potpuno drugačije nego prošle godine...- U kakvom ste odnosu sada? - glasilo je pitanje...- Nas dvoje smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.