NAPAD NA PRODUKCIJU! Jedan zadrugar ima PRIVILEGIJE kao nijedan drugi! Neko će da NASTRADA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA PRODUKCIJU! Jedan zadrugar ima PRIVILEGIJE kao nijedan drugi! Neko će da NASTRADA! (FOTO)

Opasne priče.

Sinoć je otkriveno da Vladimir Tomović ima privilegije koje nemaju drugi zadrugari. Tačnije, on u produkciji gleda klipove i tako prati šta rade ostali zadrugari.

Osim toga, sinoć je i potvrđeno da su se Tomović i Savo Đukić Vesko dogovorili da on bude vođa i čak su se dogovarali kako budžete da rasporedi.

Dušica Jakovljević je zbog toga u emisiji u kojoj je gostovao Vesko posle izbacivanja rekla pocepala pismo na kojem je Vesko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao Tomovićevo ime, a po svoj prilici, Tomović će dobiti i kaznu zbog toga.

Sam Tomović je u razgovoru sa ostalim zadrugarima priznao da gleda klipove, i pred njima ih je komentarisao, a kada ga je neko upitao kako to sme, on se ujeo za jezik i rekao da ne sme da priča o tome i da se izlanuo.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.