NAKON ŠTO JE VLADA PRIČAO DA JE PLAKAO U PRODUKCIJI: Oglasio se Miki usred haosa oko njegovog povratka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE VLADA PRIČAO DA JE PLAKAO U PRODUKCIJI: Oglasio se Miki usred haosa oko njegovog povratka

Pravo iz Kupinova.

Danima se spekuliše da li će se Miki Đuričić vratiti u rijaliti "Zadruga 2" odakle je izašao, kako zvanična verzija kaže, zbog zdravstvenih problema.

On je trenutno u rodnom Kupinovu, a njegov eventualni povratak prokomentarisao je bivši zadrugar Vladimir Tomović. I to veoma žestoko, sa dosta uvreda i teških optužbi.

- Pišete mi danima da se Miki Đuričić, poznatiji kao vepar iz Kupinova, vraća u rijaliti. Nemojte me ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terati da ga komentarišem. Ima on većih problema sa kojima se bori: droga, kockanje, psorijaza i baba Suzana Perović - započeo je Vlada teškim optužbama (a šta je još napisao pročitajte na OVOM linku).

Nedugo posle toga i Miki se oglasio na Instagramu, ali o Tomoviću ni reči. On "Zadrugu" i dešavanja oko rijallitija očigledno pokušava da ignoriše, te samo kači slike iz Kupinova gde se druži sa nerazdvojnom kerušom Žutom.

Home Sweet Home

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on May 5, 2019 at 12:25pm PDT

- Dome, slatki dome - napisao je Đuričić ispod fotografije iz svoje sobe.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.