NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA: Miksi i Zola - PRVI razgovor! Što ti je CRNO ispod očiju? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA: Miksi i Zola - PRVI razgovor! "Što ti je CRNO ispod očiju?" (VIDEO)

Emotivno i burno.

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miksi je ubrzo nakon toga zatražila od produkcije da se čuje sa Zolom, a oni su joj to ekspresno ispunili. Nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulićeva je ušla u govornicu i razgovarala sa budućim tatom.

- Kako si, jesi li dobro? Slušaj me, nemaš potrebe da se opterećuješ oko bilo čega. Sve o čemu smo pričali, stojim iza toga. Ja sam uz tebe šta god da je! - pitao je Zola.

- U šoku sam! I sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora i da ja neke osobine treba da promenim kod sebe i da ćemo da razgovaramo o svemu. Zato si rekao da ne pričam da smo u vezi, dogodilo se to što se dogodilo. Ne mogu preko telefona da pričam sa tobom, ja hoću da se vidimo, ukoliko bi mogao večeras da dođeš. Loše mi je i teško mi je i sam znaš šta sam preživela i sa depresijom. Psihički nisam bila dobro, dobila sam strahove posle porođaja. Znaš da imam želudačnu kilu i volela bih sa tobom da se vidim - rekla je Miljana.

Zola je ushićen nastavio da je ubeđuje da ne čini nešto zbog čega će se pokajati, a Miljana ga je odmah upitala šta njegova majka misli o tome i da li je srećan zbog ovih novosti.

- Ja bih voleo da se vidimo, ali što se tiče dogovora, ovo nam može biti nešto što može da nam poboljša odnos. Ovo treba da bude razlog promene našeg odnosa, ja sam tu za tebe, ne treba nam niko. Ne mora niko da bude uz nas! Ko god šta priča, ja sam uz tebe sad, ne zanima me niko drugi. Rekao sam mami, rekla je da je to između nas, ako mislimo da živimo zajedno, da to uradimo. Ona nema ništa protiv. Meni je najbitnije da mi obavimo razgovor. Veruj u mene i nemoj da pitaš ljude da li ja tebe volim ili ne! Nikad te nisam slagao, srećan sam, u šoku sam! - ispričao je Zola.

- Zola je već jednom preskočio ogradu, neće mu biti problem da to uradi i drugi put! - dobacio je Zolin drug Boban.

Miljana nije mogla da sakrije emocije i sve ono što joj je donelo nemir u život kada je bivšem dečku rodila sina Željka, pa je kroz plač morala da ga podseti na to da nije spremna da ponovo proživljava iste prizore.

- Znaš šta mi se sve desilo prvi put i kako sam prošla. I po novinama i sa Ivanom Marinkovićem. Ovo nije za šalu - govorila je Miski Zoli i počela neutešno da plače, a Zola joj je rekao da nema osnova da ga poredi sa Marinkovićem.

- Sećaš li se koliko sam puta uspavao tvoje dete i koliko sam bio s njim. A ti stalno pričaš o tom jedno i kako mi je smetao plač deteta - pravdao se Zola i poručivao Kulićevoj da se ne sekira, a ona ga je pitala "zašto mu je tako crno ispod očiju".

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VANREDNA SITUACIJA: Zbog Miljanine trudnoće se OTVARA kapija Zadruge - HAOS u 16 sati! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019

Pozornost u rijalitiju na maksimumu...Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HAOS NA RAJSKOM OSTRVU! Obezbeđenje moralo da REAGUJE - ULETELI na sastanak Miksi i Zole

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 17:19

Propust!..Miljana Kulić sinoć je u rijalitiju "Zadruga 3" saznala da je po drugi put ostala u drugom stanju...Pre ulaska u rijaliti, Miljana je posetila svog bivšeg momka Lazara Čolića Zolu, kako bi mu vratila stvari, pa je iz tog susreta izašla trudna...Na vest da je Miljana trudna zadrugari su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.