DEGUTANTNO: Trudna Miljana imala S*KS sa Zolom - žestoko ga ZAJAHALA pred kamerama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEGUTANTNO: Trudna Miljana imala S*KS sa Zolom - žestoko ga ZAJAHALA pred kamerama! (VIDEO)

Bez srama...

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je juče prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je danas stigao u "Zadrugu" da porazgovaraju o svemu, najavio je i da će za 20-ak dana da uđe i kao punopravni učesnik, a ubrzo su stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rezultati iz bolnice koji su potvrdili da je Miksi u drugom stanju.

I usred svega toga Kulićeva i Čolić su rešili da imaju seks pred kamerama. Osamili su se u hotelu i odradili žestoku akciju pod jorganom. Ona ga je zajahala, samo je stenjala, a u nekoliko navrata su se čuli Zolini udarci po guzi.

- Ja ti verujem sve - rekla je Miksi kad se sve završilo, a potom je rekla kako misli da je kamere nisu snimile u akciji jer je bila okrenuta ka drugoj strani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAPUŠTA ZADRUGU!? Nakon S*KSA Miljane i Zole, nastao SKANDAL, Marija Kulić se vraća mužu, NEMA DRUGI IZBOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019

Nije joj lako!..Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je juče prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.