NAKON SMRTNOG SLUČAJA, SAMO ME JE ONA ZAGRLILA! Divna DNK se rastužila zbog odbačenosti - najtužniji snimak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 10:42

"NAKON SMRTNOG SLUČAJA, SAMO ME JE ONA ZAGRLILA!" Divna DNK se rastužila zbog odbačenosti - najtužniji snimak

Posle svega izrečenog, tuga je jednostavno jedina opcija.

Tokom sinoćne emisije "Nominacije" koja se odigrala u "Zadruzi 6", svako od zadrugara je iznosio svoje viđenje o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, budući da su njih dvoje bili potrčci za tu nedelju.

Na red je došla i Divna DNK, koja se osvrnula u jednom momentu i na tužnu sudbinu koju je doživela.

- Ana mi je jako draga. Kad sam imala smrtni slučaj, Ana me je zagrlila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikad nisam imala ljubav majke i oca, a ona mi je nakratko to pružila. Sviđa mi se što je borbena. Tugu je izbacila kroz pesme. Što se tiče Zvezdana, gotivna je osoba, ali ima loše postupke. Ne podnosiš kritiku. Nemaš prijatelje ovde. Imao si ovde jednog prijatelja, a to je bila Ana. Šaljem tebe, ostavljam Anu - kazala je Divna.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.