NAKON PRIČA O PRELJUBI, STANIJA SE OGLASILA, PA POTVRDILA: Jako je ZLOBNO i SEBIČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 22:43

NAKON PRIČA O PRELJUBI, STANIJA SE OGLASILA, PA POTVRDILA: "Jako je ZLOBNO i SEBIČNO"

Složila se da je vrlo grozno to što je uradila.

Stanija Dobrojević, bivša zadrugarka, bila je gost u emisiji "Magazin in" autorke i voditeljke Sanje Marinković. Epizoda je snimljena, a premijerno će gledaoci imati priliku da je pogledaju ove subote.

U studiju je bilo govora o muško-ženskim odnosima, prevari i izdaji, te se voditeljka s gostima dotakla najintrigantnije teme iz "Zadruge" - kraha braka Dalile i Dejana Dragojevića. Postupak bivše cimerke iz rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prokomentarisala je bez dlake na jeziku Sanjina gošća Stanija Dobrojević.

Ona je potvrdila mišljenje većine stanovnika Balkana.

 - Ne podržavam to što je uradila, jako je zlobno i sebično - konstatovala je ona i dodala da Dejan nije zaslužio to što mu se izdešavalo.

- Mislim da, ako si čovek, ne možeš to da uradiš nekome ko te toliko voli, veran ti je, odan... Za pet godina braka nije uradio ništa loše da mu tako uradiš na oči... - rekla je Sktanija.

Pogledajte šta je rekla u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.