NAKON BRUTALNE SVAĐE: Suzana sva UNEZVERENA, ne može da veruje šta je snašlo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON BRUTALNE SVAĐE: Suzana sva UNEZVERENA, ne može da veruje šta je snašlo! (VIDEO)

Grizla je savest?

Ukućani koji su protelih dana činili pleme kauboja, od sinoć spavaju na ostrvu. Oni neće smeti da komuniciraju sa indijancima koji su smešteni u Belu kuću, kao ni da napuštaju ostrvo ukoliko im Veliki šef to ne odobri.

U plemenu kauboja nalazi se Suzana Perović, dok je zajedno i sa indijancima Miki Đuričić. Ovaj zadrugar oduševio kada je čuo da će narednih dana moći da radi šta god želi, zbog nagrade koju je dobio, posle čega je pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svima poljubio Suzanu.

Međutim, samo nekoliko minuta nakon ove situacije Suzana i Miki ušli su u žestoku raspravu zbog Tome Panića. Mikiju je zasmetalo što je Suzana od Tome tražila upaljač i podsetio je da je on sa Panićem pre nekoliko dana imao žestoku svađu.

Nakon ovoga Suzana je otišla na ostrvo, a kada su svi ukućani legli, ona nije mogla da spava. Da li zato što je čekala da zauzme prva red u frizerskom salonu ili zato što ju je grizla savest, ostaje nam da vidimo.

Tada se probudila Dragana Mitar koja je odmah izašla napolje i videla Suzanu kako stoji na ostrvu i gleda u pravcu Bele kuće, zbog čega joj je pravila društvo. Nešto kasnije probudio se i Pavle Jovanović koji je spavao na stolu nasred ostrva, pa je i on razgovarao sa Suzanom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.