NAJVOLJENIJA VODITELJKA TRUDNA?! Imala je POBAČAJ od kog se DUGO oporavljala, a sada stižu LEPE VESTI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVOLJENIJA VODITELJKA TRUDNA?! Imala je POBAČAJ od kog se DUGO oporavljala, a sada stižu LEPE VESTI?!

Nema veće sreće od bebe?!

Tamara Grujić je u petom mesecu trudnoće, a ona i njen suprug Vuk su presrećni što će uskoro postati roditelji.

Kada je saznala da čeka bebu, nije mogla da sakrije sreću, a ovu vest je podelila samo sa najbližim članovima porodice.

- Tamara je u petom mesecu trudnoće i zaista je presrećna. Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima - kaže nam izvor blizak voditeljki, i dodaje:

- Tamara ima veoma brz tempo života i nije navikla da ima slobodno vreme jer svakodnevno radi i usrećuje one kojima je pomoć potrebna. Ipak, sada će morati da napravi malu pauzu. Ona će raditi do kraja ove sezone, a zatim će otići na trudničko bolovanje i posvetiti se najlepšem životnom pozivu - priznao je sagovornik.

Svima je poznato da je prošle godine imala pobačaj što je jako teško podnela, te mnogi misle da zbog toga sada ne želi ništa da priča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.