NAJVEĆI SRPSKI FRAJER: Naš slavni pevač je bio u vezi sa Sandrom Meljničenko i KSENIJOM PAJČIN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI SRPSKI FRAJER: Naš slavni pevač je bio u vezi sa Sandrom Meljničenko i KSENIJOM PAJČIN (FOTO)

Ovo niko nije znao...

Pre nego što se udala za ruskog bogataša, Sandra se prezivala Nikolić i imala je veze sa mnogim poznatim ličnostima. Navodno se zabavljala sa Markom Jarićem, a jedan od njenih prvih momaka bio je i Petar Stupar.

Nema ko nije znao za tu vezu, a oni su bili mladi i "neiskusni". Kasnije je Sandra ipak shvatila da želi da živi luksuznijim životom.

Nije bio nabildovan, nije imao ni mnogo love, ali Petar Stupar se devedesetih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina zabavljao sa ni manje ni više nego Sandrom Meljničenko i sa Ksenijom Pajčin.

Petar, poznatiji svima kao Pera Tap 011 bio je i sa Ksenijom, ali o toj vezi se malo pisalo i pričalo. Nema mnogo podataka, ali svakako je bivši tapovac bio opasan zavodnik.

Pera je izgleda posle ovih "propalih" veza, shvatio da nije sve u ljubavi ima nešto i u lovi pa je postao uspešan bankar i dan danas se time bavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.