NAJSTROŽA ZABRANA ikad izrečena u Eliti: Ša IZLETEO iz Bele kuće, OVO je kap koja je prelila čašu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 16:45

NAJSTROŽA ZABRANA ikad izrečena u "Eliti": Ša IZLETEO iz Bele kuće, OVO je kap koja je prelila čašu

Trese se imanje u Šimanovcima, par u žestokom sukobu!

Rijaliti par iz "Elite 7" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svakodnevno se svađaju i reper se sada boji da će ga ona ostaviti nakon što je saznala da je roditelji ne podržavaju.

Danas se Ša zaputio ka Pabu, kako bi sprečio Mionu da razgovara sa Lepim Mićom.

- Nećeš ni sa kim pričati o mojoj vezi - rekao je Ša.

- Prvo, ovo je naša veza. Drugo, zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misliš da ja tebi trebelo da polažem račune - dodala je Miona.

- Nemoj da se igraš sa mnom. Nećeš govoriti više sa drugima o našoj vezi - nastavio je reper, a nakon toga se njihova rasprava nastavila i u pabu "Prijatelji".

- Ne poštuješ me, ja ne želim da ti pričaš ni sa Mićom, a ni sa Aneli Ahmić o našoj vezi, kako to ne kapiraš? - urlao je Ša.

- Molim te se samo pomeri. Došla sam ovde po tunu, a ti samo dramiš - poručila je Miona.

- Ne zanim me ništa. Kako ne kapiraš više šta radiš, bre?! Objasni mi se samo, objasni! Vrtiš mi bre mozak - nastavio je Aleksić, a potom besno izledeo u dvorište i negodovao, dok je Miona razgovarala sa Lepim Mićom.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.