NAJODVRATNIJI PAR: Kulićka ISPROZIVALA ovo dvoje zadrugara: GLUPAČICA, od njene karijere NEMA NIŠTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJODVRATNIJI PAR: Kulićka ISPROZIVALA ovo dvoje zadrugara: "GLUPAČICA, od njene karijere NEMA NIŠTA"

Surovo!

O raskidu Baneta Čolaka i Ivane Krunić naveliko se diskutovalo u radio-emisiji "Amneziji", a Marija Kulić oplela je na, po njenom mišljenju, ogavnu ljubav zadrugara koji su se našli u žiži javnosti.

- Jedan od najdovratnijih parova ovde su Bane i Ivana. Bane je pokazao u svim sezonama da je odličan glumac, on bi dao sve na svetu zbog rijaltiija. Ne mislim da je zaljubljen u nju, igra se jer je video da je to osoba sa kojom može da se igra. Ivana je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << guska, jedna glupačica, od njene karijere napolju nema ništa, uopšte ne znam što je ušla. Nije ni ona ništa bolja, i ona se bori za kadar. Kada budem smatrala da je Bane iskren u nekom odnosu, ja ću to reći, ovde nije. Ivana ponižava svoje roditelje, šta drugo možemo da pomislimo, nego da Krunićeva sve radi zarad rijalitija. Kad-tad dođe na to da su roditelji uvek bili u pravu - rekla je Marija Kulić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.