NAJMUČNIJA SCENA! Starac Milojko PLJUJE preljubnicu Milijanu u lice, pada na pod, IZNOSE GA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJMUČNIJA SCENA! Starac Milojko PLJUJE preljubnicu Milijanu u lice, pada na pod, IZNOSE GA! (VIDEO)

Strašna noć.

Milijana Bogdanović sinoć je otvoreno prevarila svog vremešnog supruga Milojka Božića, a zatim je otišla u toalet sa svojim ljubavnikom, oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

Očekivano, Milojko je to veoma teško podneo. On je pobesneo i izvređao Milijanu, a kasnije mu je pozlilo, pa su mu dali lekove za smirenje.

Nesrećni starac je više puta pao, a Milijana se zbog toga i nije previše potresla. Tokom svađe, Milojko je pljunuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milijanu, a ona mu je udarila šamar i odgurnula, nakon čega je opet pao.

 Milojko zatim nije mogao da ustane, Milijana je otišla da priča sa Žapcem, a nekoliko učesnika "Parova" je prišlo Milojku, nakon čega su ga odneli do kauča.

Kasnije se Milijana svađala i sa Žapcem, rekavši mu da nije sposoban da ima seks s njom, aludirajući na to da je impotentan.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milijana išamarala matorog Milojka! Ležao na podu i previjao se od bolova!

Izvor: Svet, 02.Nov.2019

Milijana Bogdanović sinoć je otvoreno prevarila svog supruga Milojka Božića, a zatim je otišla u toalet sa svojim ljubavnikom, oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.. Milojko je to veoma teško podneo, pa je pobesneo i izvređao Milijanu. Ubrzo mu je pozlilo, pa su mu brže-bolje dali lekove...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.